Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Feyenoordfan regelt voor Ajaxvader bezoek aan training

Tijd voor een stukje feelgood op deze spannende woensdag. Middenin de titelrace tussen Ajax en PSV heeft Feyenoordfan Joost iets speciaals gedaan voor zijn vader. Vader is groot fan van Ajax, maar vanwege een hersenbloeding zijn de dingen moeilijk. Dus regelde Joost iets bijzonders.

20 april 2016 - 14:13

Joost stuurde een appje naar Jan rijdt rond. Jan rijdt rond is een soort Man bijt Hond, maar dan in een auto. Een mooie rode Cadillac. Maar goed, daar gaat het effe niet om. Joost vond dat zijn vader een bezoekje aan Ajax verdiende en dankzij wat hulp van het tv-programma werd dit geregeld.

De vader van Joost kan zelf niet meer naar Ajax omdat hij werd getroffen door een hersenbloeding en de dingen sindsdien niet meer zo soepel gaan. Dat is spijtig. Het zegt genoeg dat Joost, die zelf een licht verstandelijke beperking heeft, zijn vader weet te ontroeren als hij vertelt welke verrassing er die dag volgt.

Afijn, genoeg geluld. Kijk gewoon zelf maar. Je krijgt er heus geen spijt van.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >