Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Onterecht juichen na de rake strafschop van Milik

Stel nou eventueel dat Ajax mogelijkerwijs over een paar weken weer kampioen van Nederland is. Dan denken we nog vaak terug aan de slotfase van de wedstrijd tegen FC Utrecht. Het valt amper voor te stellen dat het alsnog 2-2 werd, maar die score stond toch wel degelijk op het bord.

18 april 2016 - 11:54

Geheel onverwachts viel er in de slotminuten tot twee keer toe iets te juichen. De ene keer juich je beleefd omdat er weer wat hoop gloort, de tweede keer ga je compleet uit je dak en wat als zelfs Nemanja Gudelj nog doel had getroffen? Dan hadden we die video hierboven getoond.

Helaas, het bleef bij 2-2 en het goede nieuws is dat Ajax nog altijd koploper is. Ook al is het net aan, de opluchting was er niet minder groot om. Check de beelden maar eens. Ze zijn dit keer gemaakt door Ajax Noord B, aangezien de actie voor het doel daar plaatsvond.

De thuisgangers kregen ongelijk en dan zijn er nog heel wat, gelet op de lege plekken op de tribune. Die lege plekken waren er op Noord trouwens net zo goed, al merk je dat op deze video niet. Het is soms wel eens fijn om beloond te worden, ook al zag je het even niet meer zitten.

Als je benieuwd bent hoe Zuid het allemaal beleefde, klik dan hier voor beelden van Ventos.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >