Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Uitvak zingt Makkelie toe nog voordat Milik scoort

Danny Makkelie, Mak-ke-lie, Danny Makkelie! Jalalalalalala! De Ajacied heeft er een held bij. Nog niet eens omdat hij nou zo goed voor Ajax is, vooral omdat de rest begint te huilen. Zodra Ajax in Heerenveen een penalty kreeg, kon dan ook maar een man worden bedankt.

21 april 2016 - 16:07

De rest van het land is nog steeds ondersteboven van de penalty die Ajax kreeg in de slotfase van de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht (2-2). En alsof de duvel ermee speelde, kwam ook het volgende doelpunt voort uit een trap van elf meter.

Dit keer werd er hands gemaakt. Daar is net zo goed discussie over en hoewel wij nou niet het idee hebben dat Heerenveen werd gepiepeld, vindt de rest van het land dit uiteraard wel. We noemen het maar de Ajaxfactor, dan is wel duidelijk hoe het in elkaar zit.

Het gekke is dat niet Makkelie, maar Serdar Gözübüyük in het Abe Lenstra Stadion floot voor een penalty. Maar we zingen ook nog steeds over Suarez als iemand een schwalbe maakt. In die categorie valt ook het toezingen van Makkelie. Wat ons betreft mag dit liedje de komende twee weken hoog in de hitnoteringen staan. Want nog twee! En plus zes! Ach ja, de titelrace...

Bovenstaande video is van Ventos en hij maakte nog veel meer video's vanuit het uitvak. Klik hier om die te bekijken. En als je benieuwd bent hoe Edwin van der Sar het benutten van de penalty vierde, kun je hier terecht.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >