Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Video

De Boer ziet op driewieler geblesseerden terugkomen

We schakelen weer even over naar Medisch Centrum Ajax, want er is goed nieuws. Jairo Riedewald traint weer buiten. Kenny Tete is iets verder, hij doet al deels mee met de groepstrainingen. Frank de Boer is nog lang niet zover in zijn revalidatieproces, maar de trainer boekt wel vooruitgang. Zo heeft hij sinds woensdag een nieuw vervoersmiddel om de training te leiden: een elektrische driewieler.

06 april 2016 - 16:57

Riedewald mocht voor het eerst sinds hij zijn enkel brak in het thuisduel met Feyenoord weer met een bal trainen, meldt Ajax op het digitale thuis. Of zijn herstel daarmee sneller gaat dan gepland, is niet duidelijk. We gaan er voorlopig dus maar van uit dat Riedewald dit seizoen niet meer speelt, zoals de prognose luidde vlak nadat hij geblesseerd raakte.

De kans dat Tete dit seizoen gaat spelen in Ajax 1, is een stuk groter. Volgens Ajax ‘ziet het er goed uit voor de rechtsback’. Hij zit dan ook dicht tegen een rentree aan. Hij zal waarschijnlijk wel eerst nog minuten moeten maken in Jong Ajax. Daarvoor heeft Ajax dispensatie gekregen bij de KNVB, dat was nodig omdat Tete al meer dan vijftien wedstrijden speelde in het eerste.

Tot slot de zwaarst geblesseerde: De Boer. Hij scheurde twee weken geleden zijn achillespees, maar boekt nu al vooruitgang. De hechtingen van de operatie zijn eruit en hij heeft met zijn driewieler een nieuw speeltje. Ziet er goed uit!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >