Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Wembley staat op en klapt een minuut voor Cruijff

Wembley is huge. Niet gewoon een beetje groot, maar echt enorm. Ongeveer 90.000 man kan erin. En die zaten er tijdens Engeland – Nederland ook zo'n beetje allemaal. Wat zegt het dan dat er een applausminuut voor je wordt georganiseerd? Simpelweg dat Johan Cruijff een hele grote is.

30 maart 2016 - 10:32

De Engelsen hadden zelfs hun timing voor elkaar! Het applaus begon namelijk met de dertien nog in de klok. Dat klinkt logisch, maar voor sommigen is dat nog knap lastig. Des te knappe dat het draaiboek op Wembley deugde.

Ze weten hoe het hoort, daar. Laat een tribute maar aan de Engelsen over. Die weten niet beter dan hoe je helden hoort te eren. Dit keer viel Cruijff die eer ten deel, al blijft de aanleiding natuurlijk ronduit triest.

Helaas, het is niet anders. Maar het is weer een mooi, nieuw hoofdstuk om het leven van Cruijff te vieren. Plus zijn verdiensten. En toch... Toch is het slechts nog de opmaat. Ajax en FC Barcelona zijn komend weekeinde aan de beurt. Dat belooft ook weer mooi te worden.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >