Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

'Poep op de stoep' zingen en juichen met Klaassen

Het vierde doelpunt tijdens een Ajaxwedstrijd is wel eens minder enthousiast ontvangen. Laat ons nou net een idee hebben waarom we toch weer uit ons dak gingen. De sfeer was sowieso al prima en het doelpunt werd gemaakt door niemand minder dan... Davy Klaassen!

07 maart 2016 - 10:32

De gemiddelde Ajacied die Klaassen op het veld ziet lopen, kijkt eigenlijk naar zichzelf. Naar de verbeterde variant, zeg maar. Iemand die wel talent heeft en goed kan foebele. We kunnen andere dingen weer goed, zoals aanmoedigen, en de aanvoerder is niet voor niets aanvoerder van Ajax.

Dat het uitvak meer talent heeft voor aanmoedigen, blijkt in aanloop naar de vierde treffer. De aanval die de Ajacieden opzetten, wordt begeleid door het Amsterdamse nummer 'Poep op de stoep', Dat liedje is weer helemaal terug van weggeweest. Net opt tijd? We hebben het ook wel eens gezongen na een belangrijke overwinning in Eindhoven...

De video is gemaakt door Ventos, die op YouTube nog meer materiaal heeft geplaatst.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >