Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Fraaie beelden van al het moois tijdens PSV - Ajax

Het was een mooie dag, zondag. Een heel mooie dag zelfs. Als zondag niet zo'n mooie dag was geweest, zouden we nu niet zo vrolijk op onze stoel zitten. We zitten al twee dagen lang video's vanuit het uitvak te bekijken, maar ook op het veld gebeurden mooie dingen.

22 maart 2016 - 13:23

De mensen achter Ajax TV hebben een mooi filmpje in elkaar geschroefd. Een aftermovie, om na te genieten van het veroveren van de koppositie. Nog zes finales. En als we nog zes keer kunnen juichen, volgt als vanzelf ook de zevende keer bij het uitreiken van de schaal.

Zo ver is het nu nog niet, wat Mitchell Dijks ook beweert. Nog lang niet zelfs. Maar als het straks eventueel of mogelijkerwijs wel zo ver is, hebben we dat te danken aan die ene mooie dag in het Philips Stadion.

En aan de rake kopbal van Arek Milik. Plus het goede verdedigen van Mike van der Hoorn. En ga zo maar door. Dat zijn precies de zaken die in deze video nog eens op fraaie wijze worden getoond, enjoy!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >