Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Video

1200 Ajacieden gaan al na 72 seconden uit hun dak

Als je een kaartje moet kopen voor PSV-uit, is er vaak toch even twijfel. Het is niet het stadion waarin Ajax het meeste succes boekt, een kaartje kost ruim vier tientjes en de reis is lang. Toch durfden 1200 Ajacieden het aan. En ze werden al in de tweede minuut van de wedstrijd beloond.

21 maart 2016 - 08:44

Je ziet op deze video, gemaakt door Ventos, helemaal niets van de rake kopbal van Arek Milik. Dat geeft niets, in het uitvak konden we ook amper zien wat er aan de andere kant van het veld gebeurde. Maar toen we eenmaal door hadden wat er gaande was, brak er een feestje los.

Slechts 72 seconden had Ajax nodig om op voorsprong te komen. De sfeer in het uitvak was vanaf het arriveren van de treinen al opperbest, maar er gaat niets boven juichen. En boven negentig minuten lang gekkenhuis op de tribune. Want dat was het, in het Philips Stadion.

Met als hoogtepunt misschien wel het juichen bij de 0-1. De tweede treffer zat eraan te komen, de eerste was de grote verrassing. En een bevrijding. En een explosie. Nou ja, bekijk de beelden nou maar gewoon.

En check daarna op YouTube de overige filmpjes van Ventos.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >