Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Lachen! Sollicitant slaat dicht tijdens gesprek met Zlatan

Stel je voor: je gaat naar een sollicitatiegesprek, zit rustig in een ruimte te wachten tot het gesprek begint en dan ineens komt Zlatan Ibrahimovic binnen. Blijkt je het gesprek met de spits te moeten voeren. Wat zou je dan doen? Het levert ieder geval een leuk filmpje op.

09 maart 2016 - 16:22

Sollicitant Philip slaat volkomen dicht. Hij weet ineens niets meer over het bedrijf – een producent van een drankje waar Zlatan weer ambassadeur voor is – waarvoor hij wil gaan werken. Hij weet niet hoeveel verschillende smaken er zijn, laat staan dat hij de namen weet. Arme jongen.

En Zlatan blijft Zlatan. Gewoon, cool, volledig in zijn rol. Al kan hij een kleine glimlach niet onderdrukken. Zelfs op de vraag wie de favoriete voetballer is van de sollicitant moet Zlatan helpen.

Omdat Zlatan de beroerdste niet is belooft hij nog wel zijn best te doen om Philip aan de baan te helpen. Of hij die ook echt heeft gekregen, wordt niet duidelijk in het filmpje, dat we vonden met dank aan Het Parool.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >