Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Special afscheid Heitinga is nu voor iedereen te zien

John Heitinga werd onlangs geëerd met een special over zijn afscheid. Die special van Ajax TV was vorige week alleen te zien voor Ziggo-abonnees, nu kunnen alle andere Ajacieden genieten van ‘Oh Johnny’.

17 februari 2016 - 14:57

In de special Oh Johnny zie je de voorbereidingen op het afscheid. De camera’s draaien bijvoorbeeld tijdens het voorbereidende rondje door de Amsterdam Arena en de besprekingen over het afscheid.

Heitinga’s teamgenoten komen ook aan het woord over zijn rol binnen de selectie. Zo vertelt Davy Klaassen dat hij veel veel aan Heitinga heeft gehad. ”Hij wijst me af en toe op dingen waar ik nog niet aan had gedacht. Voor mij als aanvoerder is dat heel prettig. Hij doet het op een heel leuke manier. Niet dat hij me terechtwijst, maar gewoon advies geven.”

Natuurlijk komt Heitinga zelf ook aan het woord over zijn keuze om te stoppen. “Dingen lopen nou eenmaal zoals ze lopen. Ajax had meer van mij verwacht en ik had meer van Ajax verwacht. Het is een afgesloten hoofdstuk.”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >