Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Ajax rijdt supporter Willem (80) heen en weer naar de Arena

Misschien heb je er al iets van meegekregen. Er is nu ook een video opgedoken. Ajax rijdt trouwe supporter Willem Groen (80) de rest van het seizoen vanuit Leiden naar de Amsterdam Arena. Op die manier kan Willem de thuiswedstrijden van zijn cluppie blijven bezoeken.

23 februari 2016 - 14:20

Willem bezoekt al ruim zestig jaar wedstrijden van Ajax, maar de jaren beginnen te tellen. Met de trein reizen is geen een optie en de man met wie Willem altijd kon meerijden, mag zelf niet meer achter het stuur kruipen.

Problemen dus! Gelukkig bood Ajax de helpende hand en stopt er voor ieder thuisduel bij Willem een mooie Mercedes voor de deur. De rest van het seizoen is vervoer gegarandeerd. Naar Ajax - Excelsior (3-0) reed ook een verslaggever van Omroep West mee.

Er moet voor volgend seizoen nog wel een oplossing worden gevonden. Dat is onder meer de reden dat we deze video plaatsen. Wonen er Ajacieden in de buurt van Leiden die Willem kunnen oppikken?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >