Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Impressie: zo komt de rood-witte Arena eruit te zien!

We wisten dat het eindelijk ging gebeuren, we weten nu ook hoe de Amsterdam Arena eruitziet in januari 2018. Namelijk rood-wit! Of misschien wel beter gezegd: rood met witte accenten. Ajax en de Arena delen een impressie van het nieuwe ontwerp.

23 december 2016 - 13:09

Bij de oplevering van de Arena bleken de stoelen alle kleuren van de regenboog te hebben, iets wat dichter bij de Admirals stond dan Ajax. De stoeltjes waren dan ook al jaren reden voor onvrede op de tribune.

Die onvrede wordt eindelijk weggenomen. Ajacieden krijgen eindelijk het rood-witte stadion waar ze al sinds 1996 van dromen. De Arena en Ajax delen een impressie. Het ontwerp moet in januari 2018 realiteit zijn.

De diverse delen van het stadion worden stuk voor stuk onder handen genomen. Wat valt ons op? De letters A-J-A-X keren terug in het stoeltjespatroon, zoals we dat kennen uit De Meer. Daarboven zien we het logo, zeg maar zoals het nu ook is afgebeeld.

Als extraatje worden de Amsterdamse Andreaskruisen toegevoegd, zo te zien aan de Zuidzijde van het stadion. Check de beelden even rustig. Is het al januari 2018?!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >