Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Klaassen laat het uitvak in Heerenveen ontploffen

Net als het spel van Ajax zijn ook de prestaties van het uitvak aan analyse onderhevig. Het is goed om te weten dat er op maandag volop wordt nagepraat hoe het beter kan. Een ding was echter prima voor elkaar: de ontlading na de treffer van Davy Klaassen.

28 november 2016 - 11:02

Ajax had het niet gemakkelijk met sc Heerenveen, dat dit seizoen goed draait en best een aardige wedstrijd op de mat legde. Alleen niet goed genoeg. Na het eerste uur was het in feite wachten totdat er een Ajacied de score zou openen.

Er werden diverse grote kansen gemist, maar een van de moeilijkste mogelijkheden ging wel binnen. Dankzij Klaassen. Hij liet het gemopper verstommen en luid gejuich opgaan vanuit de hoek van het Abe Lenstra Stadion!

Nogmaals, er kan van alles beter en de sfeer bij Heerenveen-uit was wel eens beter voor elkaar. Maar kijk naar de video van Ventos en je bent weer even gelukkig. Gewoon omdat het fijn is om 1250 Ajacieden uit hun dak te zien gaan.

Als je meer sfeerbeeld van Heerenveen-uit wilt zien, check dan het YouTube-kanaal van Ventos!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >