Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Best bizar: F-side pest Guidetti met goaltune Feyenoord

Er gebeurde te veel leuks om op te noemen, maar een van de hoogtepunten van Ajax - Celta de Vigo vond plaats na de 3-0. De F-side was de hele avond al in topvorm en besloot dat het rijp was voor ‘I Will Survive’, puur en alleen om te pesten.

04 november 2016 - 10:15

Dorpsgekkie John Guidetti warmde zich toen nog op langs de zijlijn en had het al een minuutje of twintig verbaal aan de stok met de fanatieke aanhang van Ajax. Het ging van ‘3-0, 3-0, Guidetti staat voor ***’ en er werd gevraagd of hij een liedje wilde zingen.

Guidetti zong slechts een toontje lager en vervolgens knalde de F-side er overheen met de goaltune van Feyenoord. Je hoort ‘I Will Survive’ uiteraard nooit in de Amsterdam Arena, de laatste klassiekers waren bovendien te spannend, maar nu werd-ie ingezet.

Ventos zong niet alleen, maar filmde ook en we zien aan de houding van Guidetti dat hij hier niet zo goed meer van terug heeft. Het lijkt zelfs alsof hij er wel om kan lachen, in gesprek met een teamgenoot.

Voor nog veel meer sfeervideo’s van Ajax - Celta, check de YouTube-pagina van Ventos.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >