Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Schattig! Jeugdspeler vertelt over zenuwen voor wedstrijd

Het is voor veel jongetjes en tegenwoordig ook meisjes een droom om bij Ajax te spelen. Voor een paar van die kinderen komt die droom uit. Maar eenmaal in de jeugdopleiding blijkt het ineens heel spannend om Ajaxspeler te zijn. Dat vertelt Nick Klusman (8) in zijn vlog voor Ajax TV.

09 november 2016 - 13:06

Ineens moet je voetballen in het mooie Ajaxshirt, bij de grootste club van het land. Dat zorgt voor zenuwen. Nick kreeg voor de wedstrijden veel buikpijn, pas op het veld was het over.

Maar dat is verleden tijd. Na een jaartje in de jeugdopleiding is Nick nog maar een beetje zenuwachtig, Gezonde wedstrijdspanning, meer niet. Dat is volgens Nick te danken aan de hulp die hij kreeg. Hij werd direct bij aankomst op De Toekomst opgevangen om hem gerust te stellen.

Dus nu kan alle aandacht naar het voetballen. Dat zien we ook in de vlog. Zijn trainer legt uit wat hij moet doen om net zo goed te worden als Jan Vertonghen. Hopelijk lukt dat en anders kan Nick samen met zijn teamgenoten altijd nog op de tribune gaan zitten, want Ajaxliedjes zingen kunnen ze ook goed.

Wil je meer vlogs van een jonge Ajacied zien? De Ajax Kids Club heeft een eigen vlogger! Casper maakt rond elke competitiewedstrijd in de Amsterdam Arena een vlog. Met zijn laatste vlog kun je zelfs een mascotteplek winnen!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >