Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

F-side is jarig en trakteert Arena op fraai spandoek

Veertig jaar F-side, wie had dat anno 1976 nog eens gedacht? Er werd in die tijd wel vooruit gedacht, maar veertig jaar is een poos. Een hele poos. Vandaar dat de F-side besloot om zijn veertigste verjaardag groots te vieren.

03 oktober 2016 - 12:03

Een klein risicootje namen de fanatiekelingen wel, door de festiviteiten te plannen rond een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Het ging ook niet gemakkelijk, maar Ajax won gelukkig wel. Daardoor werd het een fijn feestje in de Amsterdam Arena.

Het feestje begon al voordat er ook maar een bal was getrapt. Bij de opkomst van beide ploegen werd een groot spandoek getoond geïnspireerd op de Nachtwacht en er wat flink wat vuurwerk afgestoken. De knallen leken trouwens harder dan normaal.

Dat blijkt ook wel als je bovenstaande video bekijkt. Als het echt begint te knallen, heeft zelfs Ventos er moeite mee om zijn camera stabiel te houden. Dat maakt het alleen maar mooi.

Ventos heeft nog meer video's, bijvoorbeeld van de benutte penalty, maar die moet je even op YouTube checken.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >