Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Lange rijen voor kaarten bekerduel; verkoop Ajax volgt

De wedstrijd in de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi Kozakken Boys - Ajax is populair in Werkendam en omgeving. Het duel is al zo goed als uitverkocht. Ajax gaat woensdag 26 oktober op bezoek in de Noord-Brabantse plaats.

06 oktober 2016 - 16:35

Tijdens de eerste avond waarop ook niet-leden kaartjes konden kopen, was de bekerwedstrijd direct zo goed als uitverkocht. Op sportpark De Zwaaier stond woensdagavond een rij tot ver buiten de hekken. De wedstrijd is zo populair dat er ook mensen teleurgesteld moesten worden.

Zij kregen donderdagochtend een herkansing. De allerlaatste kaartjes voor lokale supporters gingen donderdagochtend in de verkoop bij twee plaatselijke slagerijen en een sigarenzaak. Ook daar gingen de toegangsbewijzen als warme broodjes over de toonbank, lezen we bij Omroep Brabant. We verheugen ons nu al op de loterij waarbij je een vleespakket kunt winnen in de rust van het duel.

De enige kaartjes die nu nog beschikbaar zijn, gaan naar Ajaxsupporters. Ajax heeft recht op een klein deel van de kaarten, die gaan binnenkort in de verkoop. Zodra er meer bekend is, laten we het weten.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >