Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Dizzy Penalties: meld je aan voor nieuw rustspel!

We gaan iets nieuws doen. Of, nou ja, misschien heb je er al wel eens van gehoord. We hebben het over Dizzy Penalties! Als jij denkt dat je na tien rondjes draaien om een paaltje een penalty kunt scoren, dan zijn we bij Ajax - Heracles Almelo op zoek naar jou!

15 januari 2016 - 12:00

De rust van een thuiswedstrijd is meestal het moment voor de Ajax Fun Games, maar we trappen bij Ajax - Heracles de 26ste pas om 20.45 uur af. Dus is het tijd voor iets anders. We gaan eens kijken of het aanslaat, die Dizzy Penalties!

Lijkt het jou wat om in de Amsterdam Arena een Dizzy Penalty te scoren en een mooie prijs te winnen? Meld je dan aan via het onderstaande formulier. We zijn op zoek naar twee volwassen deelnemers die het tegen elkaar op gaan nemen. Met die mooie prijs zijn we nog bezig, maar reken erop dat-ie mooi wordt.

De twee deelnemers krijgen woensdag 20 januari bericht van ons. Als je mag meedoen, ontvang je ook twee kaartjes zodat je iemand kunt meenemen naar Ajax - Heracles.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >