Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Check de trailer van 'Becoming Zlatan'

Als je wordt geboren als Ibrahimovic, ben je niet zomaar Zlatan. Daar moet je iets voor doen. Een beetje goed foebele bijvoorbeeld. En dat kan Zlatan. De tijden van Ibrahimovic zijn iets uit het verleden, wat dan weer een mooie aanleiding vormt voor een documentaire.

06 januari 2016 - 17:02

De docu over Zlatan was laatst al te zien tijdens het documentairefestival IDFA, maar dit betekent dat slecht select gezelschap heeft kunnen kijken. Als het straks eind februari is, kan ook het grote publiek kijken naar Zlatans jonge jaren.

Er komt uniek materiaal voorbij van een jonge Zlatan, die openhartig vertelt over zijn leven. “Je bent niks bijzonders zonder internationaal succes,” bijt zijn vader hem zelfs toe als hij op zijn achttiende bankzitter is bij Ajax. De rest is inmiddels geschiedenis, zoals we allemaal weten.

De trailer is nu beschikbaar en hoewel de docu uiteraard over Zlatan gaat, speelt Leo Beenhakker tijdens het voorgerecht alvast een glansrol. Lekker schelden, mooi man! Als je liever naar een 'geselecteerde bios' gaat om 'Becoming Zlatan' te checken, kan dat ook.

We kunnen alleen nog niet vinden welke er geselecteerd zijn...

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >