Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ondanks nederlaag veel enthousiasme in fotoverslag Ajax Vrouwen - Chelsea

Er waren dinsdag 35.991 supporters aanwezig bij het Champions Leagueduel tussen Ajax Vrouwen en Chelsea. Een toeschouwersrecord voor een vrouwenwedstrijd in Nederland. Ondanks de 3-0 nederlaag, zagen we opnieuw veel enthousiasme op de tribune.

20 maart 2024 - 09:49
Fotoajache800
Volop achter de speelsters! © De Brouwer

De return, volgende week op Stamford Bridge, lijkt een formaliteit. Het wegpoetsen van drie doelpunten wordt onwijs moeilijk. Daarmee komt de indrukwekkende Europese campagne van Ajax Vrouwen zo goed als ten einde.

Trots mag de ploeg absoluut zijn. Niemand had ooit verwacht dat Ajax Vrouwen de kwartfinales van de Champions League zou halen. Met zeges op Paris Saint-Germain, Bayern München en AS Roma schreven de dames geschiedenis. 

Aanbevolen
Realistische Noordam: ‘Chelsea maatje te groot voor ons’

Dat de thuisduels van Ajax Vrouwen in de Johan Cruijff Arena werden gespeeld, maakte het extra mooi. Ook dinsdag zagen we veel enthousiasme op de tribunes, ondanks de uitslag. Het fanatieke publiek bleef de ploeg tot het laatste fluitsignaal aanmoedigen.  

Onze fotograaf De Brouwer legde het allemaal vast met zijn camera. De leukste plaatjes serveren we voor je uit!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >