Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Mooie beelden: Ajaxlegendes in 2016 op bezoek in Madrid

Een team met legendes van Ajax speelt zaterdag om 16.00 uur (15.00 uur lokale tijd) tegen een legendeteam van Liverpool. Om je in de juiste sfeer te krijgen, kijken we terug op een andere legendswedstrijd uit 2016.

22 maart 2024 - 12:55

Zaterdag is Anfield het strijdtoneel, in 2016 stonden legendes van Ajax in Estadio Santiago Bernabéu tegenover die van Real Madrid. Mooie namen toen ook! Clarence Seedorf, Luis Figo, Marc Overmars, Raul, John Heitinga, Emilio Butrageño, Finidi George, Steven McManaman, Edwin van der Sar en vele anderen kwamen binnen de lijnen.

Dat Ajax verloor met 3-1, maakte niks uit. Het ging om plezier binnen de lijnen, het publiek vermaken én het goede doel. Om dat laatste gaat het zaterdag op Anfield ook. Alle opbrengsten gaan naar de Liverpool Foundation.

Heb je al zin in de wedstrijd? Check hier hoe je het benefietduel live kunt volgen. Ook zijn de selecties van Ajax en Liverpool al een poosje bekend. Jari Litmanen en Ryan Babel komen gezien hun loopbaan voor beide teams in actie.

Zin in voorpret? Check dan vooral de video.

Aanbevolen
Kijktip: zo volg je legendeduel op Anfield tussen Ajax en Liverpool

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >