Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Johan Cruijff Arena kleurt weer iets meer Ajaxrood

De Johan Cruijff Arena transformeerde de laatste jaren in een schitterende Ajaxtempel. Eentje waarin we ons allemaal thuis voelen als Ajacied. Goed nieuws: de lelijke grijze betonranden boven de tweede ring worden nu ook netjes weggewerkt.

28 maart 2024 - 17:42
Arena 1200
Boven de tweede ring verdwijnt het grauwe grijs. © Ajax Life

Wie nu door het stadion loopt, ziet dat er hard wordt gewerkt aan het wegwerken van het grauwe grijs. In een recent verleden hingen er nog reclameborden boven de tweede ring. Deze hangen er inmiddels niet meer. Veel supporters spraken de wens uit dat de overgebleven grijze muur rood zou worden gemaakt. Precies dat gebeurt nu.

Het beton wordt overigens niet geverfd. Men zorgt met het monteren van rode platen dat er nog meer Ajaxrood bijkomt in het stadion. Het ziet er visueel in elk geval een stuk beter uit!

Een deel van de klus is klaar voor Ajax - Go Ahead Eagles op donderdag 4 april. Dan is de westkant tot aan het uitvak van rode platen voorzien. De volledige werkzaamheden worden voor einde seizoen afgerond.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >