Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop oefenduels Ajax met STVV en Rangers FC

Ajax komt naar je toe deze zomer! Onze club speelt in juli twee oefenpotjes in Gelderland. Er zijn sparringspotjes met STVV en Rangers FC gepland. We hebben informatie over de kaartverkoop, dus lees snel verder!

24 juni 2024 - 10:33
Ajax Rangers 1200
Rensch in actie tegen Rangers FC. © Pro Shots

Ajax - Sint-Truidense V.V.
Ajax staat op dinsdag 9 juli tegenover het Belgische Sint-Truidense V.V., afgekort STVV. Dit sparringsduel wordt afgewerkt op het sportpark van amateurclub v.v. OWIOS in Oldebroek. De wedstrijd in Gelderland begint om 18.30 uur.

Volwassenen betalen vijftien euro voor een kaartje. Jeugd tot en met zeventien jaar moet een tientje inleggen om Ajax en STVV aan het werk te zien. Het is goed om te weten dat het gaat om staanplaatsen. De tribune is alleen beschikbaar voor genodigden, sponsoren en pers.

De kaartverkoop start op maandag 24 juni. Er zijn heel wat locaties waar je een toegangsbewijs kunt scoren. Check dus snel het volledige overzicht van alle verkooppunten en tijden waarop je kaartjes kunt kopen.

Gastheer OWIOS vraagt bezoekers zoveel mogelijk met de fiets te komen. Kom je toch met de auto? Dan is het mogelijk deze te parkeren nabij Sportpark Bovenmolen. Een parkeerkaart kost vijf euro. Betalen kan met cash en pin.

Aanbevolen
Zweetparels vliegen in het rond tijdens eerste training Farioli

Ajax - Rangers FC [UITVERKOCHT]
Op zaterdag 13 juli volgt een oefenduel met Rangers FC. Deze ontmoeting vindt plaats bij Voetbalvereniging WHC in Wezep op Sportpark Muiderssingel. Er wordt om 16.00 uur afgetrapt tegen de Schotten. Het duel is inmiddels uitverkocht.

Alle oefenduels worden overigens live uitgezonden door Ziggo Sport. 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >