Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax oefent voor publiek tegen STVV en Rangers FC

Ajax komt naar je toe deze zomer! Onze club stelde eerder van plan te zijn oefenduels in de regio te spelen en houdt zijn woord. Er zijn in juli sparringspotjes met STVV en Rangers FC gepland. Beide duels worden in Gelderland afgewerkt.

20 juni 2024 - 13:03
Rangers 1200
Rangers is een van Ajax' sparringpartners. © Pro Shots

De binding met supporters is ontzettend belangrijk. Juist de voorbereiding op een nieuw seizoen is daar hartstikke geschikt voor. Zeker na het afgelopen voetbaljaar zijn we toe aan een laagdrempelig Ajax. Als Supportersvereniging Ajax kunnen we dan ook alleen maar blij zijn met de openbare oefenpotjes.

De eerste oefenwedstrijd van Ajax – op vrijdag 5 juli – is wel besloten. PEC Zwolle is die dag de tegenstander op De Toekomst. Het duel begint om 14.00 uur. Je kunt het potje live volgen via Ziggo Sport. Dat geldt overigens ook voor de volgende potjes.

Ajax staat op dinsdag 9 juli tegenover het Belgische Sint-Truidense V.V., afgekort STVV. Dit sparringsduel wordt afgewerkt op het sportpark van amateurclub v.v. OWIOS in Oldebroek. De wedstrijd in Gelderland begint om 18.30 uur. 

Aanbevolen
Informatie kaartverkoop oefenduels Ajax met STVV en Rangers FC

Op zaterdag 13 juli volgt een oefenduel met Rangers FC. Deze ontmoeting vindt plaats bij Voetbalvereniging WHC in Wezep. Er wordt om 16.00 uur afgetrapt tegen de Schotten. 

Zoals gezegd zijn de oefenduels toegankelijk voor publiek. Een benaderbaar Ajax dus. Dat vinden we mooi! Check hier meer informatie over de kaartverkoop.

Ajax blijft tijdens het zomerse trainingskamp overigens ook lekker in Nederland. De club verblijft van maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli op de Wageningse Berg. Het is ook de bedoeling dat daar twee oefenduels worden georganiseerd. Zodra we daar meer informatie over hebben, delen we dat uiteraard meteen.

Met welke selectie starten we het seizoen? © De Brouwer
Aanbevolen
Conceptschema: Ajax opent met Heerenveen-thuis, eerste klassieker in september

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >