Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Lees magazine Ajax Life 2 en puzzel jezelf naar bedrukt Ajaxshirt!

Het is weer tijd om te puzzelen! In elke editie van ons magazine Ajax Life maak je kans op het winnen van een Ajaxshirt. Lees de tweede editie dus maar goed, want wie weet win jij straks het thuis-, uit- of derde tricot!

13 september 2023 - 15:40
Shirt 1200
Win jij een thuis-, uit- of derde shirt? © SV Ajax

Oh, en je mag ook kiezen welk rugnummer (plus eventueel naam) je er graag op bedrukt zou hebben. Maar goed, dat komt later wel. Eerst maar eens winnen, nietwaar? Als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare maak je in elk geval kans op deze prijs.

Het is zaak dat je de puzzel op pagina 81 oplost. Sommige antwoorden zijn te vinden in de tweede editie van ons magazine. We zijn op zoek naar het woord of de zin in de rode balk én die in de oplossingenbalk.

Aanbevolen
Ajax Life 2: seizoengids 2023/2024

Heb je de oplossingen van de puzzel gevonden? Vul de juiste antwoorden dan uiterlijk donderdag 12 oktober in via onderstaand formulier. We verloten het shirt onder de juiste inzendingen. Met de winnaar wordt contact opgenomen.

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Life of Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >