Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Toffe Ajaxtatoeages in eerste deel van ons XL-fotoverslag!

We deden vorige week een oproep om ons een foto van jullie gaafste Ajaxtatoeage te sturen. Dat hebben we geweten! Honderden kiekjes ploften in onze mailbox. Daarom serveren we ons XL-fotoverslag in twee delen uit.

Door Jordy Haak
17 juli 2023 - 16:40
Remy 1200
Baas boven baas. © Remy

Op sociale media zagen we de afgelopen weken foto’s van verschillende Ajaxtattoos voorbijkomen. Fraaie creaties, die het verdienen om gezien te worden. Dat bracht ons op een idee. Hoe leuk zou het zijn om al die inktkunstwerken te bundelen in een tof fotoverslag? Heel leuk!

Daarom deden we een oproep. We hadden wel verwacht dat daar de nodige reacties op zouden komen, maar onze verwachtingen werden ruim overtroffen. Jemig, wat zijn er veel Ajacieden die onze club op bijzondere wijze op hun lichaam hebben vereeuwigd. Van het klassieke logo tot de drie kleine vogeltjes. Van Johan Cruijff en Appie Nouri tot de Amsterdamse grachten. Echt alles komt voorbij.

Aanbevolen
Nieuwe reeks Ajaxtattoos in deel twee van ons fotoverslag!

Het aantal inzendingen was zo groot, dat we er flink in moesten snoeien. Zoals jullie begrijpen, was het onmogelijk alle tattoos in het fotoverslag op te nemen. Dat neemt niet weg dat we iedereen die de moeite nam ons een kiekje toe te sturen hartelijk bedanken!

Om de foto’s goed op de website te weergeven, moesten we sommige plaatjes ook bijsnijden. Dat is niet bij iedere tatoeage ideaal, maar we denken dat het eindresultaat er desalniettemin mag wezen. Veel plezier met plaatjes kijken. 

Benieuwd naar het tweede deel? Dat fotoverslag vind je hier.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >