Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Nieuwe reeks Ajaxtattoos in deel twee van ons fotoverslag!

Hebben jullie ook zoveel plezier beleefd aan de talloze Ajaxtatoeages in ons vorige fotoverslag? De inzendingen waren zo massaal dat het weinig moeite kostte om ook voor deel twee weer toffe kiekjes te verzamelen.

Door Jordy Haak
18 juli 2023 - 10:29
Marlon Doomen 1200
Een indrukwekkende tattoo. © Marlon Doomen

Onze mailbox stroomde werkelijk over. We zijn dan ook best even zoet geweest met het maken van een selectie. Het was onmogelijk om alle kiekjes in ons fotoverslag op te nemen. Daarom hebben we gekozen voor zoveel mogelijk variatie. En sommige pareltjes mochten simpelweg niet ontbreken.

Het blijft supertof te zien hoeveel Ajacieden onze club met een inktkunstwerk op hun lichaam hebben vereeuwigd. Op de meest uiteenlopende manieren. Van de Griekse God tot Johan Cruijff. Van de Amsterdamse Andreaskruizen tot Bob Marley, met zijn Three little birds.

Aanbevolen
Toffe Ajaxtatoeages in eerste deel van ons XL-fotoverslag!

Om de foto’s goed op de website te weergeven, moesten we sommige plaatjes bijsnijden. Dat is niet bij iedere tatoeage ideaal, maar we denken dat de kunstwerkjes nog altijd goed tot hun recht komen. Veel plezier met plaatjes kijken!

Heb je het eerste deel gemist? Dat fotoverslag vind je hier.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >