Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kijktip: op deze manieren volg je loting Champions League!

Voorpret, voorpret en nog eens voorrrpreeet!!!! Waarom? Nou, in Istanbul begint donderdag om 18.00 uur de loting voor de groepsfase van de Champions League. Je kunt op verschillende manieren live volgen aan wie Ajax wordt gekoppeld.

25 augustus 2022 - 09:56
Loting 1200
Zijn jullie allemaal klaar voor 'ze drrraw'? © Uefa

We weten sinds woensdagavond precies hoe de potindeling eruitziet en wie Ajax bij loting kan treffen voor nieuwe magische Champions League-avondjes in de Johan Cruijff Arena. En ver daarbuiten, want Europese awaydayliefhebbers halen op een dag als vandaag hun voetbalhart op.

Er zijn een aantal manieren om de loting live te volgen. Dat kan via Ziggo Sport (kanaal 14 of Select) en online via Uefa.com of Uefa.tv. Natuurlijk zijn wij online ook via al onze kanalen van de partij om jullie op de hoogte te houden.

Na de loting geven Alfred Schreuder en Jurriën Timber tekst en uitleg tijdens een persconferentie, waar ze reageren op de loting die dan heeft plaatsgevonden. Die zal live te volgen zijn via de clubwebsite of de Ajax-app. Dat alles zal rond 19.30 uur beginnen.

Aanbevolen
Doe CL-loting zelf en koppel Ajax aan drie opponenten!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >