Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ihattaren tegen NAC mogelijk voor het eerst in wit-rood-wit te zien

Mo Ihattaren is door John Heitinga opgenomen in de wedstrijdselectie van Jong Ajax voor het uitduel met NAC Breda. Het kan dus zomaar zijn dat de twintigjarige huurling vrijdagavond zijn debuut in het shirt van Ajax maakt.

01 april 2022 - 10:28
Ihattaren 1200
Dat andere shirt staat Ihattaren vast beter. © Pro Shots

De vrienden van Ajax Showtime kwamen vrijdagmorgen met het bericht dat Ihattaren ‘erbij zou zitten’. In eerste instantie dachten we aan een mogelijke 1 aprilgrap, al leent dit onderwerp zich daar natuurlijk niet voor.

Ajax wilde geen uitsluitsel geven, maar al snel kwamen ook Voetbal International en De Telegraaf met het bericht dat Ihattaren fit genoeg is om een rol te spelen in Breda.

Aanbevolen
Ten Hag hoopt dat Ihattaren in alle rust kan werken aan terugkeer

Dat is hoe dan ook uitstekend nieuws. Voor (Jong) Ajax, maar vooral voor de speler zelf, die zich het snot voor de ogen heeft moeten werken om weer op dit punt te komen. In Amsterdam kreeg Ihattaren de kans om zich weer voetballer te gaan voelen. En vooral om weer fit te worden, want dat was hij verre van.

Hopelijk heeft de voetballer – die al zo veel meemaakte – het licht nu echt gezien. Of zoals Erik ten Hag al stelde: “We willen hem overal bij helpen, geven hem alle faciliteiten, maar hij moet het zelf doen.” En zo is het ook. Na hard werken volgt vrijdagavond mogelijk een beloning. Een terugkeer in het betaalde voetbal lonkt. Eerst voor Jong Ajax en van daaruit verder.

Ihattaren wordt momenteel gehuurd van Juventus, waarbij een optie tot koop is bedongen. Aan de speler in kwestie om te zorgen dat die optie ook daadwerkelijk wordt gelicht. 

Check onze podcast over Ihattaren, internationals en Groningen-uit!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >