Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Vlagrenner Gerard steelt ook show in fotoverslag van Ajax - Excelsior

Ajax won zondag eindelijk weer overtuigend. Excelsior werd met 7-1 naar Kralingen teruggestuurd. Buiten de lijnen stal vlagrenner Gerard onbedoeld de show. Onze fotograaf legde het allemaal weer haarfijn vast.

17 oktober 2022 - 10:57
Gerard 1200
Gerard kreeg zijn vlag gelukkig weer terug! © De Brouwer

Tussen de 5-0 en de 6-0 was er plots consternatie op de tribune. Gerard en zijn onafscheidelijke vlag waren al tweemaal de lange zijde op en neergelopen, toen hij plots moest stoppen. Een overijverige steward vond dat dit alles niet de bedoeling was.

En dus stond Gerard ineens stil. Ietwat bedremmeld. Het publiek in de Johan Cruijff Arena was het er niet mee eens en liet zich horen. Gerard pakte uit zijn kontzak de verklaring waarop staat dat hij toestemming heeft van Ajax om te doen wat hij altijd doet.

Daarmee was de steward snel om en kon Gerard zijn weg vervolgen. Precies dit zorgde weer voor jolijt in het stadion. De vlagrenner kon weer vlagrennen en dat deed de sfeer veel goed. De doelpunten die erna nog zouden vallen trouwens ook.

De Brouwer legde alles weer vast met zijn camera. De foto’s zie je hieronder. Klaar met plaatjes kijken? Stem dan nog even op jouw Ajacied van de Wedstrijd. Top!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >