Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: volg Ajax tegen Napoli in Champions én Youth League!

Met Ajax - Napoli wacht dinsdag een uiterst belangrijk potje in de Champions League. Eerder op de dag speelt Ajax onder 18 tegen de jeugdploeg van de Italianen. Hieronder wat tips om onze club goed te kunnen volgen.

04 oktober 2022 - 09:52
Arena Tv Tip 1200
Kriebelt het al? © Pro Shots

Het voetbaldagje begint al om 15.00 uur. Dan trapt Ajax O18 af tegen de leeftijdsgenoten van Napoli. De twee jeugdploegen nemen het tegen elkaar op in de Uefa Youth League. Het elftal van trainer Frank Peereboom won de eerste wedstrijd in de baby-Champions League met 2-1 van Rangers FC, maar verloor later kansloos met 4-0 van Liverpool.

De Ajacieden staan tweede in de poule en kunnen een overwinning goed gebruiken. Niks van dit fijne voorafje missen? Het duel wordt live uitgezonden op het digitale huis van Ajax en in de Ajax-app.

Daarna richten we ons vizier toch echt op de ‘grote’ Champions League. Daarin gaat Ajax om 21.00 uur op jacht naar een belangrijke driepunter. Door de nederlaag op bezoek bij Liverpool staat er aardig wat druk op de kraker in de uitverkochte Johan Cruijff Arena. Het treffen met Napoli is op verschillende manieren te volgen.

Aanbevolen
Schreuders elf: met welke formatie herpak jij je tegen Napoli?

Allereerst hou je Ajax in de smiezen via RTL7. Als je zin hebt in analyses en bespiegelingen vooraf, is het zaak je televisie om 19.55 uur in te schakelen. De zender doet ook aan nabeschouwen, al zal de uitslag redelijk bepalend zijn of je zin hebt die nog mee te pakken.

Uiteraard zendt hoofdsponsor Ziggo de wedstrijd ook uit. Bij het betaalkanaal Ziggo Sport Voetbal begint de uitzending vijf minuutjes voor de aftrap.

Geen beeldscherm tot je beschikking? Geen zorgen! De mannetjes van NPO Radio 1 zitten vanaf 20.30 uur klaar om jou op te hoogte te houden van alle ontwikkelingen in Amsterdam. Je kunt er ook voor kiezen om naar Ajax Radio te luisteren. Dit doe je via JUKE.

Verder volg je Ajax natuurlijk via ons! Wij van @ajaxlife zijn ook aanwezig in de Johan Cruijff Arena en houden je op de hoogte via deze site, Twitter, Instagram en Facebook.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >