Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Loting achtste finales Champions League moet opnieuw!

Stop met het zoeken naar vluchten richting Milaan, want de loting voor de achtste finales van de Champions League moet opnieuw plaatsvinden. Dit besloot de Uefa met het schaamrood op de kaken, nadat er zaken tijdens de oorspronkelijke loting flink misgingen.

13 december 2021 - 13:57
Loting Cl 1200
Wat een ongekend gedoe... Nou ja. © Pro Shots

Ajax werd aan Internazionale gekoppeld, maar door dat tweeluik kan nu dus voorlopig een streep. De loting moet opnieuw, maar waarom? Atlético Madrid eindigde in de groepsfase als nummer twee en zou dus moeten loten tegen een nummer één uit een andere groep. Een loting tegen Manchester United was mogelijk, maar het balletje van de Engelsen ging niet mee in de koker...

Tja, en dat is natuurlijk wel serieus een fout. Manchester United zag zichzelf vervolgens aan Paris Saint-Germain worden gekoppeld, terwijl Atlético Madrid een tegenstander vond in Bayern München. De fout kwam snel aan het licht en meteen was duidelijk dat het hele verhaal een vervelend staartje zou krijgen. De Spanjaarden lieten via Twitter ook direct weten verhaal te halen bij de Uefa.

De loting vindt in zijn geheel opnieuw plaats. Dat gebeurt om 15.00 uur in Nyon. Ongekend... Tjongejonge.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >