Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Huntelaar gaat nog nachtje slapen over afsluiten bij Schalke 04 of Ajax

Pfoe, wat een avond voor Klaas Jan Huntelaar. De superspits redde Ajax op bezoek bij FC Twente door te tekenen voor de 1-2 en de 1-3. Maar waren dit ook zijn laatste voltreffers in het Ajaxshirt? Het zou zomaar kunnen. Er is belangstelling van Schalke 04.

14 januari 2021 - 22:29
Kjhgevoelcar
Is dit de laatst keer dat we Huntelaar zien juichen in Ajaxshirt? © Pro Shots

De problemen waarin Schalke 04 zich bevindt, zijn ongekend. De ploeg uit Gelsenkirchen won begin 2021 voor het eerst in zo’n 365 dagen – geen grap – weer eens een wedstrijdje in de Bundesliga. Eerlijk waar, zo groot zijn de problemen.

Schalke is ten einde raad en klopte aan bij Huntelaar, want nu met Sébastien Haller erbij is zijn uitzicht op speelminuten minimaal, dus wie weet…? Nou, het gevoel van KJH slingert op dit moment alle kanten op. ‘The Hunter’ weet het simpelweg eventjes niet zo goed.

Ajax is zijn grote liefde, maar Schalke ook. Met Ajax werd Huntelaar in 2019 ein-de-lijk kampioen en nu verkeert Schalke in de problemen. De club lijkt haast wel ten einde raad. “Schalke heeft me harder nodig,” verklaarde de 37-jarige Huntelaar voor de camera van ESPN.

“Het is lastig. Wat ik ook besluit, voor alles spreekt iets. Of het klopt dat ik Marc Overmars heb gevraagd om me te laten gaan als ik dat echt wil? Ja, dat klopt wel. Toen zei hij: oké, dan gaan we kijken. Ik besluit op basis van gevoel, je weegt alles een beetje af. Maar je kunt niet alles vooraf afwegen.”

“Ajax is wat stabieler en kan ook een mooier einde van mijn loopbaan worden, met kansen op het kampioenschap, de KNVB-beker en succes in de Europa League. Maar Schalke heeft me dus harder nodig. Ik ben er nog niet uit. Nog niet zo dat ik het zeg. Ik ga er nog een nachtje over slapen.”

Banner Halfjaarlidmaatschap AL

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >