Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Spelletje! Aan welke drie clubs koppel jij Ajax in de Champions League?

Het is de grote lotingdag! Dat is normaal altijd een dag waarvan je vlinders in je buik krijgt, maar dat ligt nu toch een klein beetje anders. Coronatijd hè. Desondanks blijft het leuk om zelf de loting te verrichten. Huh, zelf doen? Bepaal de loting van Ajax in de Champions League!

01 oktober 2020 - 09:44
Zelflotingdoencar
Ajax begint vanuit pot 2 aan de belangrijke CL-loting. © Pro Shots

We weten al een tijdje dat Ajax wederom actief is in het kampioenenbal en dat is natuurlijk prachtig nieuws, maar het lijkt op dit moment belangrijker voor de jaarcijfers dan de kriebels in je buik. De kans is namelijk groot dat alle Europese avondjes voorlopig aan ons voorbij gaan.

De cijfers van het coronavirus zien er slecht uit in Nederland en dan gaan we het ook nog eens over internationale wedstrijden hebben... Dan zul je dus net zien: loot Ajax om 17.00 uur eindelijk Liverpool, want zo werken die dingen en dan kunnen we nog erger gaan zitten balen dan we nu al doen.

Of valt het mee? Jij hebt er zelf ook een heel klein beetje de hand in, want ons favoriete tooltje op lotingdag is weer beschikbaar! Laat de Uefa-bobo in jezelf helemaal los en verricht zelf de Champions League-loting! Dat is toch grappig? Vinden wij wel althans.

Bij deze virtuele loting is met werkelijk alles rekening gehouden. Jij hoeft slechts de balletjes te trekken en vanzelf volgt de complete indeling van 32 clubs, waarbij rekening wordt gehouden met het feit dat clubs uit hetzelfde land elkaar niet kunnen treffen en worden verdeeld per speeldag.

Kortom, het virtuele lot van Ajax ligt de komende minuten in jouw handen. Klik hier om jouw lotingskills los te laten! We vinden het leuk als jullie daarna een screenshotje delen, zodat we met z'n allen de virtuele kansen van Ajax kunnen bespreken. Gewoon, voor de leuk. Hup, aan de slag!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >