De spelers willen natuurlijk ook weten wanneer ze moeten spelen. © Pro Shots

Het speelschema van de eredivisie is definitief, dus komen we met ons jaarlijkse stukje service naar de mensen toe. Met een paar keer klikken heb je alle wedstrijden van Ajax voor seizoen 2017/2018 in je digitale agenda!

Net als de vorige keren, mogen jullie Jeremy bedanken voor de moeite die hij heeft gedaan. Hij is namelijk de man die de taak op zich heeft genomen om alle 34 wedstrijden in te voeren. Hij investeerde zijn tijd, zodat jullie dat niet meer hoeven te doen. Hij is bereikbaar op @KijkMeAan.

Naast de competitiewedstrijden zijn ook de diverse oefenpotjes alvast ingevuld en de Europese wedstrijden volgen zodra de details beschikbaar zijn. Mocht er tijdens het seizoen iets veranderen, bijvoorbeeld omdat Ajax niet op zaterdag maar zondag speelt, dan wordt dit automatisch aangepast. 

Tijd voor wat actie! Via de onderstaande linkjes kun je het speelschema importeren in je digitale kalender. Als je het speelschema vorige seizoenen al hebt gebruikt, kan het zijn dat je niets hoeft te doen en dat alle wedstrijden reeds zijn toegevoegd.

Een eventuele foutmelding valt te omzeilen door Safari even als browser te gebruiken.

Dit is de link als je gebruik maakt van iCal (Apple, Outlook).

En dit is de link indien wordt gewerkt via Gmail. (Klik even op het plusje rechtsonder.)

Reacties