Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!

Laatste Kaarten Actie

Laatste Kaarten Actie 1024X520

Wil je naar een wedstrijd van Ajax en ben je lid van Ajax Jonge Schare? Maak dan gebruik van de Laatste Kaarten Actie en ga met fikse korting naar Ajax!

Wat houdt deze actie in?

Een wedstrijd van Ajax bezoeken, is wat je het liefst wil als Ajaxsupporter. Helaas zijn die wedstrijdkaartjes wel erg duur. Je hebt misschien wel een bijbaantje, maar je wilt natuurlijk ook graag uit met vrienden, of een avondje naar de bioscoop met je vriend(in). Daarom heeft Ajax Jonge Schare de Laatste Kaarten Actie.

Via de Laatste Kaarten Actie kun jij als lid van Ajax Jonge Schare elke thuiswedstrijd in de competitie kaartjes kopen met flinke korting. Soms loopt de korting op tot wel meer dan 50 procent! Wil je iemand meenemen? Geen probleem! Ieder lid mag twee kaartjes kopen, allebei met korting. 

Let op: op is op! Twijfel dus niet te lang.

Kaartjes kopen?

Elke Laatste Kaarten Actie gaat een week voor de wedstrijd online. Als er weer een wedstrijd in de verkoop gaat, vind je die hier!

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >