Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!

Ga met korting naar wedstrijden van Ajax!

Laatste Kaarten Actie 1024X520

Wil je naar een wedstrijd van Ajax en ben je lid van Ajax Jonge Schare? Dan hebben we goed nieuws voor je! Maak gebruik van de Laatste Kaarten Actie en bezoek met fikse korting een thuisduel van onze club!

Een wedstrijd van Ajax bezoeken, is wat je het liefst wil als Ajaxsupporter. Helaas zijn die wedstrijdkaartjes wel erg duur. Je hebt misschien wel een bijbaantje, maar je wilt natuurlijk ook graag uit met vrienden, of een avondje naar de bioscoop met je vriend(in). Daarom heeft Ajax Jonge Schare de Laatste Kaarten Actie.

Via de Laatste Kaarten Actie kun jij als lid van Ajax Jonge Schare elke thuiswedstrijd in de competitie kaartjes kopen met flinke korting. Dat wil jij toch ook?! Als je nog geen lid bent, kun je je hier aanmelden!

Soms loopt de korting op tot wel meer dan 50 procent! Wil je iemand meenemen? Geen probleem! Ieder lid mag twee kaartjes kopen, allebei met korting. Elke Laatste Kaarten Actie gaat een week voor de wedstrijd online. Als er weer een wedstrijd in de verkoop gaat, vind je die hier!

Nog geen lid van Ajax Jonge Schare, maar wel met korting wedstrijdkaarten kopen? Sluit je dan hieronder aan!

Word ook lid! >

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >