Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!

Win een plek als ballenjongen/-meisje of vaandeldrager!

Ajax Twente 14 01 2023 71

Wat is er nou toffer dan in een volle Johan Cruijff Arena met een Ajaxvlag op het veld te staan? Of langs de rand van het veld alles van heel dichtbij mee te maken en je als ballenjongen echt onderdeel te voelen van een wedstrijd? Precies, niks! Als lid van Ajax Jonge Schare kun jij dit meemaken.

Voor iedere thuiswedstrijd zijn we op zoek naar ballenjongens/-meisjes en vaandeldragers. Als lid van Ajax Jonge Schare maak jij kans om de wedstrijd van wel heel dichtbij mee te maken. Je moet dus wel echt lid zijn om kans te kunnen maken. Aanmelden kan hier!

Als het je lukt een plekje langs de lijn te bemachtigen, dan heb je een belangrijke taak. Als de bal buiten de lijnen is getrapt of gekopt, dan kom jij in actie. Jij zorgt dat het spel snel doorkan, door de spelers snel een nieuwe bal toe te gooien. Tegelijkertijd heb je de beste plek in het stadion! Check maar in het filmpje hieronder. 


Wil je liever vaandeldrager zijn? Dat kan natuurlijk ook! Deze zijn immers net zo belangrijk bij een thuiswedstrijd. Als de spelers het veld opkomen voor de aftrap, dan tonen onze vaandeldragers namelijk de clublogo’s van beide ploegen.

Om kans te maken op een plek als ballenjongen/-meisje of vaandeldrager, moet je wel eerst meedoen aan de prijsvragen die op de prijsvragenpagina verschijnen! Nog geen lid van Ajax Jonge Schare, maar wel kans maken op een plekje langs het veld? Sluit je dan hieronder aan!

Let op: we krijgen buiten de prijsvragen om, veel verzoeken van leden die dolgraag een keer ballenjongen/-meisje of vaandeldrager willen zijn. Helaas kunnen we geen gehoor geven aan dit soort verzoeken. De loting verloopt eerlijk en elk lid maakt evenveel kans.

Word ook lid! >