Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Peereboom volgt Vos op als trainer van Jong Ajax

Ajax heeft in Frank Peereboom (45) een opvolger gevonden voor Dave Vos als trainer van Jong Ajax. De huidige oefenmeester van Ajax Onder 18 tekent een contract voor twee seizoenen.

04 juni 2024 - 10:27
Peereboom 1200
Peereboom volgt Vos op bij Jong Ajax. © AFC Ajax

Bij Jong Ajax stond de vacature voor hoofdtrainer open, nadat bekend werd dat Vos doorschoof naar de technische staf van het eerste elftal. Peereboom pakt het stokje van Vos over en krijgt daarbij hulp van Yuri Rose en Urby Emanuelson. Zij worden zijn assistenten.

Dat alles lezen we in De Telegraaf. De naam van Thomas Vermaelen zong ook rond, maar Peereboom is toch echt degene die zich voor twee seizoenen aan Jong Ajax verbindt.

Aanbevolen
Wel of geen bedrukking, dát is de vraag!

Peereboom loopt al jaren rond op De Toekomst. Hij heeft op Vermaelen voor dat hij precies weet wat er aan talent rondloopt bij Ajax. Hij werkte drie jaar in de middenbouw en vijf jaar in de bovenbouw. Ook was hij voor Erik ten Hag ‘opposition scout’ en maakte hij analyses over komende tegenstanders.

Voor Ajax was Peereboom werkzaam bij FC Lisse en FC Volendam. Hij was sinds de zomer van 2022 trainer van Ajax Onder 18.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >