Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Humor en zelfspot prima remedie na zwaar Ajaxjaar

We kunnen gerust stellen dat de afgelopen twaalf maanden voor Ajax ronduit beroerd waren. Onze nieuwjaarsconference droeg dan ook de toepasselijke naam ‘SV Ajax: de tranen van 2023’. Toch werd er maandag volop gelachen in De Kleine Komedie. Kijk maar!

09 januari 2024 - 11:27

Humor en zelfspot zijn de beste remedie tegen chagrijn. Zo dachten ook de cabaretiers op het podium erover. Onder de bezielende leiding van Klaas van der Eerden namen twee teams het tegen elkaar op in een enerverende quiz over het afgelopen voetbaljaar. Peter Heerschop en Viggo Waas stonden tegenover Horace Cohen en Arie Koomen.

Dan weet je dat je kunt rekenen op spontane grappen en kwieke reacties. De uitverkochte zaal – gevuld met zo’n vierhonderd leden van Supportersvereniging Ajax – werd volop bij het spel betrokken. Sterker nog, met rode en gele kaarten konden zij beide teams van advies voorzien. Natuurlijk was er na afloop ruimte om te proosten op het nieuwe jaar, waarbij we met z’n allen hopen op betere Ajaxtijden.

Aanbevolen
Ajaciedjes beginnen 2024 feestelijk bij Lucky’s Winterfestival!

Naast de grappen en grollen was er ook ruimte voor auteur Dennis Beyerinck om middels een gedicht een ode te brengen aan Edwin van der Sar, terwijl grasmeester Roy van Dijk iets kwam vertellen over de heilige mat in de Johan Cruijff Arena. Die eindigde in het afgelopen jaar immers wel op plek één.

Kortom, het was een heerlijk avondje met Ajacieden onder elkaar. Dat zie je ook terug in de aftermovie hierboven en op de foto’s die zijn gemaakt door Pro Shots. Wil je de hele nieuwjaarsconference terugkijken? Ook dat kan. Daarvoor klik je hier

Nu maar hopen dat we in een volgende editie van onze nieuwjaarsconference weer wat successen kunnen uitlichten.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >