Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajaciedjes beginnen 2024 feestelijk bij Lucky’s Winterfestival!

Onze trouwe mascotte begon 2024 knallend met de tweede editie van Lucky’s Winterfestival! Vele Ajaciedjes beleefden een vrolijke dag in Afas Live. In het fotoverslag en de aftermovie zie je hoe feestelijk het allemaal weer was!

08 januari 2024 - 10:41

Wat er allemaal was te beleven? Nou, harstikke veel! Er waren springkussens en Ajaciedjes konden uit hun dak tijdens een heerlijk potje levend tafelvoetbal. Ook werden er naar hartenlust sneeuwballen gegooid en zagen we hoe supportertjes elkaar inpeperden. Volop plezier!

Natuurlijk waren er ook de nodige skillgames, waaronder een heus dribbelparcours met afwerken op doel. Even uitrusten? Dan kon op een van de stoelen in de officiële spelersbus van Ajax. Spannend was het ook achter de vele Playstations, waar ontzettend veel werd gescoord. De deejay van dienst zorgde voor een lekker muziekje.

Aanbevolen
Draag jouw opstelling voor en word mascotte bij Ajax - PSV!

Met Lucky van de wintersleebaan of met de altijd vrolijke lynx op de foto? Tuurlijk! En als je dan eenmaal klaar was, kon je je kaartje ophalen voor een tour in de Johan Cruijff Arena. Eindelijk eens voelen hoe het stoeltje van Brian Brobbey zit in de kleedkamer van de mooiste club ter wereld.

Afijn, er was eigenlijk te veel om op te noemen. De foto’s, geschoten door De Brouwer, geven een aardig beeld van de sfeervolle en feestelijke dag. Check ook de aftermovie!

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van SV Ajax? Word dan snel lid. Een halfjaarslidmaatschap scoor je al al vanaf 7,50 euro!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >