Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden beleven avond vol gezelligheid tijdens Geef Mij Maar Amsterdam!

Het was vrijdag eindelijk zo ver: hét feest voor liefhebbers van Amsterdamse volksmuziek. Tijdens Geef Mij Maar Amsterdam toverden we Afas Live om tot een grote Jordanese kroeg. Of het gezellig was? Check de foto’s maar!

06 april 2024 - 12:28
Gmmafoto800
Het werd een onvergetelijke avond. © Ben Houdijk

Met alle ellende die zich bij de club afspeelt, was het tijd voor wat afleiding. Wat is er dan leuker dan met vijfduizend mede-Ajacieden heerlijk Amsterdamse moppies te zingen? Van Johnny Jordaan tot Koos Alberts en van André Hazes tot Manke Nelis. Lekker inhaken, meeblèren en in de lampen hangen. 

Samen met Amsterdamse sterren Danny de Munk, Yves Berendse, Peter Beense, Quincy en Robert Leroy brachten we het oude en nieuwe geluid van Mokum tot leven. Het voelde als een avondje in de Jordaan, waar je de kroeg induikt en de gezelligheid opsnuift.

Het werd een onvergetelijke avond. Ben Houdijk legde het allemaal vast met zijn camera. Check de foto’s en zie hoe leuk het was!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >