Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ziggo Sport vervangt GigaNet als rugsponsor op Ajaxshirts

Ziggo Sport staat vanaf komend seizoen op de achterzijde van het Ajaxshirt. Hiermee vervangt hoofdsponsor Ziggo het GigaNet-logo door het logo van Nederlands’ grootste sportzender. Ziggo Sport komt onder het rugnummer tijdens eredivisie- en KNVB-bekerduels.

19 mei 2023 - 15:47
Ziggo 1200
De rugsponsor is een blijvertje. © Ajax Life

Ziggo Sport is de gratis sportzender van VodafoneZiggo, voor alle Ziggoklanten te zien op kanaal 14. De zender biedt een breed internationaal en nationaal sportaanbod en beschikt vanaf seizoen 2024/2025 onder meer over de exclusieve uitzendrechten van de Champions League, Europa League en Conference League.

Van borstsponsor naar mouwsponsor en sinds afgelopen seizoen een rugsponsor. Uiteraard brengen dergelijke uitingen geld in het laatje, maar we hopen tegelijkertijd dat ons heilige shirt in de toekomst niet lijkt op een wielershirt. Met de komst van een rugsponsor is zo’n beetje elk stukje textiel verkocht. Wat is de volgende stap? Het broekje? De kousen?

Aanbevolen
Amsterdamsche Fiets Club Ajax?

We hopen dat het zover nooit zal komen. Het Ajaxshirt is over de hele wereld herkenbaar. Wat het zo herkenbaar maakt, moet altijd blijven opvallen. De schoonheid van ons iconische mooie wit-rood-wit verdwijnt steeds meer. Gelukkig zien we de gouden bedrukking op het huidige thuisshirt volgend seizoen niet terug.

Director Ziggo Sport Marcel Beerthuizen heeft uiteraard andere belangen en toont zich zeer tevreden. “Het shirt van Ajax is een krachtig middel om Ziggo Sport onder de aandacht te brengen bij alle voetballiefhebbers,” lezen we op het digitale huis van onze club.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >