Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Win toffe prijzen met jouw gouden ticket in Ajax Life 8!

Ajax gaat altijd voor het hoogst haalbare. Oftewel: voor goud. Daarom gaan we rond de uitgave van de achtste editie van ons magazine Ajax Life iets leuks doen. Ieder volwassen lid ontvangt bij het magazine een gouden ticket, waarmee je kans maakt op toffe prijzen.

13 maart 2023 - 16:56
Aankondiginggt800
Word jij straks een van onze winnaars? © Ajax Life

We kennen allemaal het verhaal van Sjakie en de chocoladefabriek, waarin vijf willekeurige chocoladerepen zijn voorzien van een gouden ticket. De gelukkige kopers die zo’n kaart vinden, worden uitgenodigd voor een rondleiding in de fabriek van Willy Wonka.

Voor de achtste editie van ons magazine Ajax Life – dat vanaf vrijdag 7 april op de mat valt – gaan we iets soortgelijks doen. In het geval van onze actie zijn echter álle magazines voorzien van een gouden ticket. Zo krijgt iedereen die lid is van Ajax Life (18+) de kans om mee te dingen naar toffe prijzen.

Wat precies de bedoeling is? Jouw gouden leid je naar deze pagina, waar je jouw gegevens achterlaat. Uit alle deelnemers trekken we willekeurig winnaars. Gooi het magazine dus niet zomaar bij het oud papier, want daarmee loop je kans op prijzen mis.

De winnaars worden op zondag 7 mei uitgenodigd voor een rondleiding in de Johan Cruijff Arena. Maar er is meer! Zij krijgen niet alleen een uniek kijkje achter de schermen, maar vallen aan het einde van de rondleiding hoe dan ook in de prijzen. Wat die prijzen precies zijn, maken we van 24 maart tot en met woensdag 5 april via onze sociale mediakanalen bekend. 

We kunnen alvast verklappen dat we voor deze actie samenwerken met Curaçao, Ajax, Bonebakker, CM.com Circuit Zandvoort, House of Marley, Jaz Hotel, Kamado Joe, M line, Pathé en Ichi-E, Barry Pirovano, Plaza Padel, Stromma en Ziggo. Uiteraard stellen we als Supportersvereniging Ajax ook een prijs beschikbaar.

Nog geen lid, maar wel meedoen aan prijsvragen en evenementen van SV Ajax? Sluit je dan aan! Voor een lidmaatschap het einde van het seizoen betaal je nu slechts 14 euro.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >