Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo mis je niks van oefenduel met Anderlecht

Ajax zet zaterdag voet op Belgische bodem voor een oefenpotje tegen RSC Anderlecht. Met deze TV-tip hoef je niks van het duel te missen.

21 juli 2023 - 10:24
Taylor Anderlecht 1200
Ajax zet zaterdag voet op Belgische bodem. © AFC Ajax

De club uit Brussel organiseert zijn traditionele Open Dag, waarvan het vriendschappelijke treffen met Ajax het hoofdingrediënt is. Om 13.30 uur gaat de bal rollen in het Lotto Park, waar ruim 22.000 toeschouwers welkom zijn. Voor de ploeg van Maurice Steijn is Anderlecht de derde sparringpartner tijdens de voorbereiding.

Eerder deze week was Ajax in een vermakelijk duel met 3-0 te sterk voor Shakhtar Donetsk. De meeste internationals zijn inmiddels weer terug in Amsterdam, wat het niveau ten goede kwam. Vooral Mohammed Kudus en Branco van den Boomen maakten dinsdag een sterke indruk. We zijn benieuwd hoe de Amsterdamse equipe in Brussel voor de dag komt. 

Aanbevolen
Moedig Ajax aan richting Europa League!

We snappen dat je benieuwd bent waar je de verrichtingen van onze club kunt volgen. Ziggo Sport is erbij om alles op beeld vast te leggen. Klanten van Ajax’ hoofdsponsor kunnen terecht op het open kanaal. In dit lijstje check je op welk kanaal je de zender vindt.

Geen abonnement op Ziggo Sport? Geen zorgen! Je kunt de wedstrijd op zaterdag eveneens bestellen via Ziggo Go. Dan betaal je 3,99 euro en volg je Ajax via een livestream, die je op je mobiel, pc of televisie afspeelt.

Natuurlijk doen we namens Ajax Life ook verslag van de wedstrijd. We houden je graag op de hoogte via Twitter, Facebook en Instagram. Na afloop vind je het wedstrijdverslag op deze website.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >