Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oefenduel met SpVgg Unterhaching toegevoegd aan trainingskamp Ajax

Ajax heeft een extra oefenwedstrijd toegevoegd aan het trainingskamp in het Duitse Herzogenaurach. De ploeg van Maurice Steijn treedt dinsdag aan tegen SpVgg Unterhaching.

25 juli 2023 - 10:33
Bergwijn Oefenen 1200
Ajax komt dinsdag weer in actie. © AFC Ajax

De Amsterdammers streken maandag neer in Beieren voor een zesdaags trainingskamp. Op de Adidas World of Sports campus wordt verder toegewerkt naar de start van het nieuwe seizoen.

Dit moderne trainings- en verblijfcentrum vormt ook het toneel voor het oefenduel met Unterhaching, tegen wie dinsdag om 17.00 uur wordt afgetrapt. Het oefenpotje tegen de Duitse derdeklasser wordt achter gesloten deuren afgewerkt, maar is te volgen via het YouTube-kanaal en de website en app van Ajax

Aanbevolen
Groeten uit Herzogenaurach

Daarnaast is het duel de volgen via, jawel, TikTok! Daarmee is Ajax de eerste Nederlandse voetbalclub die een wedstrijd via dit sociale mediaplatform uitzendt. Volgens de club is live streamen op TikTok een innovatieve stap om nieuwe doelgroepen op te bouwen.

Het vriendschappelijke duel is op het laatste moment toegevoegd aan het schema van Ajax. Eerder was al bekend dat de ploeg van Steijn de trainingsweek in Duitsland afsluit met een oefenwedstrijd tegen FC Augsburg.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >