Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop thuisduels tot winterstop

Ajax is net begonnen met de voorbereiding, maar we kijken alvast vooruit. Naar de start van de competitie om precies te zijn! We hebben meer informatie over de kaartverkoop van thuisduels in de eredivisie.

10 juli 2023 - 10:30
Verkooptotwinterstop800
Nog even en we mogen weer! © De Brouwer

Onze club speelt tot de winterstop acht thuiswedstrijden, te beginnen op zaterdag 12 augustus tegen Heracles. De overige eredivisieduels worden gespeeld tegen Feyenoord, FC Volendam, AZ, sc Heerenveen, Vitesse, Sparta en PEC Zwolle. De wedstrijd van het jaar komt dus al vroeg!

De deuren van de digitale ticketshop slingeren op dinsdag 11 juli om 10.00 uur open. Vanaf dat moment kunnen seizoenkaarthouders per duel één kaartje bijkopen. Heb je twee of meer seizoenkaarten? Dan kun je maximaal twee kaarten bijkopen. Het is niet mogelijk om voor de klassieker extra kaarten te kopen. 

Leden van Supportersvereniging Ajax mogen vanaf donderdag 13 juli om 10.00 uur hun slag proberen te slaan. Voor de klassieker kunnen ze één toegangsbewijs proberen te scoren. Voor de duels met Vitesse en AZ kunnen ze twee tickets per lidmaatschap aanschaffen. Voor de overige duels zijn dat vier stuks per lidmaatschap.

Hou er rekening mee dat de beschikbaarheid door het hoge aantal seizoenkaarthouders beperkt is. Zijn er nog kaartjes over? Dan vervolgt de verkoop zich op basis van onderstaande verkoopschema’s. 

Belangrijk: check van tevoren jouw Mijn Ajax-account, zodat je tijdens de kaartverkoop niet voor verrassingen komt te staan. Ga naar de digitale ticketshop en log in met jouw Mijn Ajax-account. Check of alle informatie in jouw account klopt en of je account is geverifieerd. Neem bij vragen of problemen contact op met Ajax Fancare

Wil je ook voor andere Ajacieden kaarten bestellen? Check dan even deze video. Daarin wordt uitgelegd hoe je Friends & Family toevoegt via Mijn Ajax.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >