Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Stel jezelf verkiesbaar voor verenigingsraad van SV Ajax

Bij Supportersvereniging Ajax kun je als lid meedenken over de koers van onze vereniging. Dat begint door je als Ajacied vrijwillig verkiesbaar te stellen.

28 februari 2023 - 10:02
Verenigingsraad2023 800
Eens Ajacied, altijd Ajacied. © De Brouwer

Alles wat we als medewerkers, vrijwilligers en bestuurders doen bij SV Ajax, heeft één doel: supporters dichterbij de club brengen en Ajax dichterbij de achterban. Dat klinkt misschien een beetje hoogdravend, maar praktisch willen we dat onze communicatie, evenementen en service bij elke supporter de overtuiging ‘eens Ajacied, altijd Ajacied’ verstevigen.

Focus op de leden
Als volwassen lid kun je in de gaten houden of we ons werk goed doen. Doen we er alles aan het beste lidmaatschap voor de Ajaxsupporters aan te bieden? De leden waren, zijn en blijven ons uitgangspunt en onze belangrijkste focus. We willen de ledenbetrokkenheid zo groot mogelijk houden. We doen dat met online ledenpanels én met de leden die meedenken via de verenigingsraad.

Stel jezelf verkiesbaar
De verenigingsraad controleert tweemaal per jaar op hoofdlijnen het beleid van de vereniging. Zij keurt met haar vijftien leden onder andere de begroting en jaarrekening goed. De organisatie doet de dagelijkse werkzaamheden, met de verantwoordelijkheden en bevoegdheden die daarbij horen. Dat werkt het beste met de verenigingsraad als klankbordgroep. En jij kunt jezelf als vrijwilliger verkiesbaar stellen voor dit orgaan.

Het gaat om acht zetels, voor een periode van vier jaar. Ben jij een betrokken Ajacied én lid van SV Ajax? Kijk hieronder hoe je jezelf kunt aanmelden.

Een lid van de verenigingsraad...

  • Is vóór 1 maart 2022 lid geworden van SV Ajax;
  • Is achttien jaar of ouder;
  • Is niet eerder ontslagen uit de verenigingsraad;
  • Mag geen stadionverbod hebben van de rechter of Ajax;
  • Mag geen functie hebben, of vorig seizoen hebben gehad, in een bestuur of commissie van een betaald voetbalorganisatie in Nederland.

Als je wil meedoen, weet dan:

  • De verenigingsraad komt twee keer per jaar bijeen in Amsterdam.
  • De verkiezingen zelf zijn in mei 2023.

Als je interesse hebt in een zetel in de verenigingsraad van SV Ajax, vul dan onderstaand formulier in. Dit kan tot en met vrijdag 31 maart 2023

Let op: de informatie die je invult in dit formulier, wordt bij de verkiezingen gebruikt bij jouw introductie als kandidaat voor de verenigingsraad.

Voor meer informatie over de verkiezingen voor de verenigingsraad: 020 - 6777 516, of stuur ons een mailtje: organisatie@svajax.nl.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >