Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden meppen erop los tijdens eerste Ajax Life Padeltoernooi!

Het Ajax Life Padeltoernooi debuteerde op zaterdag 23 december! Ons nieuwste evenement bleek in een behoefte te voorzien, want het raakte onwijs snel vol. We kunnen nu ook zeggen dat het een succes was. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

27 december 2023 - 13:57
PADEL 1200
Ogen op de bal. © Pro Shots

Padel – een soort mix van tennis en squash – wordt in Nederland steeds populairder. Veel voetballiefhebbers vonden inmiddels de weg naar de padelbaan. Reden genoeg voor ons om een gratis toernooi voor onze leden te organiseren in Amsterdam. De 128 beschikbare plekjes waren serieus rap vergeven!

In de padelkooien gingen Ajaxsupporters de strijd met elkaar aan. Twee-tegen-twee en gaan met die banaan! Niemand minder dan Ronald de Boer kwam langs om een balletje te slaan met de winnaars. De tweelingbroer van Frank kan goed overweg met het padelracket. Toch geinig om op de baan te staan met iemand die zoveel heeft gewonnen met onze club.

Het was gaaf om zoveel verschillende thuis- en uitshirtjes van Ajax op de banen te zien. Een bijzonder thuisshirt ging via een speciale loterij naar een van onze leden. Eentje met daarop de handtekeningen van de hele A-selectie.

Pro Shots was voor ons aanwezig om onderstaande foto’s te schieten. Smaakt dit naar meer? Oh, jazeker! Dit gaan we beslist nog eens doen.

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >