Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax, Adidas en Daily Paper lanceren Europees tenue!

Ajax, Adidas én Daily Paper lanceerden woensdag het Europese tenue voor 2022/2023. Wij schoten een dag eerder een hele bak aan foto’s. Die plaatjes kun je hieronder op je gemak bekijken.

24 augustus 2022 - 09:58
Derde Shirt 1200
Hopelijk zien we dit tenue veelvuldig terug in de Champions League! © Ajax Life

Het shirt lekte her en der op internet al uit, maar hoe het totale tenue eruit zou zien, bleef een verrassing. Tot dit moment! We weten inmiddels dat de kousen dezelfde kleurstelling hebben als het shirt. Daaronder dragen de Ajacieden in Europa een zwarte korte broek.

De rugnummers en namen worden eveneens in zwart op het shirt geperst. De bedrukking wordt afgewerkt met een rode omlijning. Wie goed kijkt naar het shirt, ziet diverse watermerken. Dat zijn allemaal Amsterdamse voetbalpleintjes. De referentie met Mokum is sowieso goed zichtbaar door de zwartrode baan op het shirt.

Aanbevolen
Derde shirt ode aan Amsterdamse straatvoetbalpleintjes

Het Amsterdamse streetwearlabel Daily Paper is in 2012 opgericht door Hussein Suleiman, Jefferson Osei en Abderrahmane Trabsini. Drie gasten zonder modeopleiding of ervaring met ondernemen. Maar ze flikten het om Daily Paper groot te maken. Hun motto destijds? Wie geen fouten maakt, maakt niks.

Een fraai bijna Cruijffiaans motto, wat ons betreft. We zijn benieuwd hoe de uitgebreide samenwerking gaat vallen bij de supporters en hoe Ajax in het nieuwe tricot presteert op de Europese velden. 

Koop je het shirt als lid van SV Ajax online? Dan is het goed om te weten dat je tien procent korting krijgt. Gewoon een kwestie van inloggen in jouw Mijn Ajax-account dat is gekoppeld aan je lidmaatschap. Dan wordt de korting automatisch verrekend.

Nu eerst foto’s kijken!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >