Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax vindt met Red Bull Salzburg eerste sparringpartner

Terwijl een deel van de selectie nog bivakkeert op een tropisch eiland, kijken wij vast vooruit naar aankomend seizoen. Ajax kan met Red Bull Salzburg de eerste naam aan het lijstje van oefentegenstanders toevoegen.

31 mei 2022 - 12:23
Rbsoefen800
Ajax oefende in 2020 ook al tegen RB Salzburg. © Pro Shots

Er was tot dusverre weinig bekend over het voorbereidingsschema van Ajax, maar nu de club uit Oostenrijk het oefenduel met de Ajacieden heeft aangekondigd, worden er wat meer zaken duidelijk.

De wedstrijd tegen RB Salzburg staat gepland voor dinsdag 19 juli om 18.00 uur in… Saalfelden! We mogen er dus best vanuit gaan dat Ajax rond die periode een trainingskamp in Oostenrijk belegd, zoals ze dat de laatste jaren ook deden. 

Aanbevolen
TV-tip: Ajaxiconen blikken terug op finale van 1972

Bij RB Salzburg komen we overigens twee oude bekenden tegen. Maximilian Wöber en Rasmus Kristensen staan onder contract bij de kampioen van Oostenrijk. Wöber vertrok in de winter van 2018/2019 bij Ajax, waarna Kristensen na het seizoen hetzelfde deed.

Alfred Schreuder begint op 22 juni aan zijn klus bij Ajax. Rond die tijd druppelen ook de eerste Ajacieden binnen, terwijl de internationals op een later moment aansluiten.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >